Dito pressefoto 11 Nicole Kølbæk 144 Dpi

AMDI MUSIK

AMDI MUSIC pressefoto 1 144 Dpi.jpg
  • Instagram
  • Facebook
  • Spotify Social Ikon
  • YouTube
Dito pressefoto 5 Bertil Bøje Jensen 192

AMDI MUSIK

AMDI MUSIK er etableret af komponisten Henrik Amdi Madsen, som komponerer, indspiller og udgiver musik under kunstnernavnet AMDI.

I 2020 udgav AMDI albummet ”Tanker Fra Provinsen”. Et dansksproget album med 12 sange.

Sangen ”Den Gamle Kaptajn acoustic” synges af sangerinden, Nicole Kølbæk. Sangen lå længe på førstepladsen på Dansktoppen Subnet. I marts blev sangen endvidere optaget i DK4´s TV studie i Århus, og vil blive testet på DK4 Dansktoppen i løbet af første halvår af 2021.

Sangen ”Skrog Og Sarte Sjæle” var det muntre indslag på AMDIs album ”Tanker Fra Provinsen”, som synges af Bertil Bøje Jensen og Nicole Kølbæk. Ligesom ”Den Gamle Kaptajn acoustic” fandt dette nummer ligeledes vej til Dansktop sekmentet, selvom albummet slet ikke sigtede mod denne genre. ”Skrog Og Sarte Sjæle” har, i skrivende stund, lagt 8 uger på DRP5 Dansktoppen, heraf to uger på andenpladsen og to uger på førstepladsen. Aktuelt ligger sangen på tredjepladsen. ”Skrog Og Sarte Sjæle” har fokus på de små fordomme, som trives i stor stil blandt os danskere. Ud over Den flotte placering på DR P5 Dansktoppen, har sangen været omtalt med et indslag i TV2 Midt/Vest, Herning Folkeblad, Ikast-Brande Avis, Holstebro- Struer Dagblad m.v., og sangen er netop blevet optaget på DK4 med henblik på at blive testet på DK4 Dansktoppen i løbet af første halvår af 2021.

Aktuelt er AMDI i gang med at indspille en engelsk sproget EP. Stilen er pop, rock og soul. Sangene sangene synges bl.a af Nicole Kølbæk, Kathrine Elmholdt og amerikanske, Katie Burke. Endvidere medvirker dygtige musikere som Sasha Ostrovsky (Nashville, USA) på steel guitar, Martin Jønsson på orgel / keys m.v.

På grund af succesen på Dansktop sekmentet, har AMDI MUSIK nu samlet Nicole Kølbæk og Bertil Bøje Jensen under duonavnet DiTo. I denne sammenhæng arbejdes der aktuelt på to nye singleudspil i løbet af første halvår af 2021.