loader image

Samarbejdspartnere

Her kan du finde en liste over virksomheder og organisationer, som vi samarbejder med.

Hear Us Music har et tæt samarbejde med Audio Music Studio, der tilbyder hjælp til sangskrivning, indspilning, produktion og mix. Mere information om dette findes på deres hjemmeside her:  

Vi samarbejder med Klutch Agency, som tilbyder ydelser inden for indhold og annoncering på sociale medier og Google, SEO samt design og opbygning af hjemmesider

Kjeldsen Records er et dansk registret pladeselskab/artist management, som primært  fokuserer på talentudvikling af nye artister. Visionen er at skabe flere store og etablerede navne i den Danske & Internationale Musikbranche.

Hear Us Music arbejder tæt sammen med Skilte&Printhuset, der tilbyder merchandise i alle tænkelige former. Logo, bannere, lysskilte, plakater og meget andet. Find dem her:  

Brønshule Festival – en festival, der støtter upcoming musikere, og giver disse en mulighed for at stå på en scene og optræde live for et publikum.

Hear Us Music arbejder samme med PLA10N for at få mere musikken, set,hørt og delt.

Vi har indgået et samarbejde med Jellinge familie camping, et  samarbejde som vil få upcoming musikere hørt og set. Besøg denne skønne plads og støt dem der støtter os og derved upcoming musikere.

Sport Direct Helsingør er en stærk partner som ser muligheder i stedet for begrænsninger når samarbejdet gælder upcoming musikere.

Musikken er stillet til rådighed på platformen med tilladelse fra Koda

Hear Us Music sammarbejder med Musikkens Juridiske Rådgivning, der løser eventuelle juridiske problemer i musikbranchen. Læs mere på deres hjemmeside her: 

WARM holder øje med hvor og hvornår sange spilles på diverse radiokanaler i hele verden. Vi samarbejder med WARM og videregiver disse informationer til vores artister.

AudioCraft, professionel lyd og lys. Vi samarbejder med AudioCraft for at opnår den bedste mulige lyd til vores live events.

Peter Dahlerup laver professionelle videoer og billeder af alle kunstnere til en fair pris og kommer overalt

A PEEK THROUGH C har valgt at støtte “vores” artister ved at skrive om dem og gøre opmærksom på HEAR US MUSIC. Se, lyt på spotify playlisten de har lavet til os. klik på logo og støt op

Dansk musik magasin hjælper os med at få skabt mere fokus på danske upcoming musikere.

På Odendo kan du gøre fantastiske handler og samtidig støtte et gode formål. Siden starten i 2013 har Odendo, og platformens brugere, indsamlet mere end 33 millioner kroner til gode formål.

PR2GO er et lille kreativt PR-bureau, som hjælper vækstlags-kunstnere med at promovere deres musik og koncerter.

Management og booking med fokus på det danske vækstlag