loader image

Om artisten 

ACE IT MOE blev dannet i 2002 under navnet Down South og indspillede i 2003 i Media Sound Studios EP’en “No Ordinary Men”, der hurtigt opnåede succes “over there”.

EP’en resulterede da også ret hurtigt i en potentiel turné i det amerikanske, efter heftig rotation på diverse amerikanske radiostationer.

Down South havde med bulder, brag, elegance og en stor portion positiv energi formået, at få overbevist amerikanerne om, at her var der sgu et fandenivoldsk rockband der kunne sælge billetter.

På hjemmefronten havde Down South allerede vundet det danske rock-publikum, med deres kompromisløse liveoptrædender og in-your-face attitude, der kunne antænde salen og invitere til en stemningsfyldt fest.

Desværre skulle dette musikalske eventyr ikke vare ved for Søren, Jakob, Carsten og Thomas, da alle 4 var involveret i andre musikalske konstallationer. Down South gik derfor i opløsning i 2004.

Forsanger Søren Madsen var i forvejen frontmand hos det populære ZZ Top Jam, der allerede på det tidspunkt turnerede heftigt i både ind- og udland. 

Årene gik, og Down South var lagt på hylden i Søren’s mentale bibliotek – men kreativiteten og sangene spøgte stadig. 

Derfor besluttede Søren, at genudsende sangene fra Down South i hjemlandet – der endnu ikke havde hørt deres udspil fra 2003. Hvor lyrikken tager et ordentlig dyk ned i de personlige sonderinger, på godt og ondt. Med inspiration fra livets op- og nedture, kombineret med både hårde og massive riffs tilsat en energifyldt rå vokal.

I 2020 har kreativiteten nyt liv. Og Søren har fået samlet en ny konstellation, der endnu er unavngiven.

Den nye konstellation tæller erfarne navne som Anders Kjølholm, tidligere Volbeat, på bas. Søren Stubban-Hansen guitar samt Palle Kølln på trommer.

Forventningerne er, at kunne præsentere en gang hårdtslående rockrealisme i 2021 – hvor hidsige guitarriffs, tung bas og en energifyldt vokal vil præge lydbilledet.