loader image

Alone in Rome

Om artisten 

Alone In Rome er et ungt dansk rockband, der opstod mens Danmark var midt i corona-kaos, og gennem musikken finder vejen ud på den anden side.

Ved hjælp af hvad der mest af alt kan beskrives som en online kontaktannonce, fandt 5 gutter sammen om rockmusikken, der med inspiration fra bands som blandt andet Dizzy Mizz Lizzy, RHCP, Guns N’ Roses, ACDC og D-A-D, formår at lave fyldige riffs, energiske omkvæd, og ikke mindst levere et sceneshow, der kan mærkes, selv på bagerste række.

Missionen er klar, musikken skal ud til folket, og den skal spilles overalt hvor den spilles kan. Rejsen dertil skal fyldes med hårdt arbejde, gode tider, og en fælles vision om at komme ud over scenekanten. Det der gør musikken unik er, når Alone In Rome samles i øvelokalet, så opstår lyden af os. Fordi alle medlemmer er med i sangskrivningsprocessen, føler vi det unikke netop kommer til udtryk derved. Vi lyder af os.

Rødderne af vores musik stammer fra mange forskellige genrer, men vi er alle enige om, at det hele samles i rocken. Musikken er energisk, følelsesladet og fyldigt. Hvert et taktslag og hver en tone der spilles og synges, har en eller anden følelse, og fortæller en vigtig del af historien.

Dem, der hører musikken, slår heller ingen tvivl om hverken bandets energi, eller inspirationskilder.