loader image

Alone in Rome

Om artisten 

Alone In Rome er et ungt dansk hard rock orkester, der med inspiration fra bands såsom Dizzy Mizz Lizzy, RHCP, Guns N’ Roses, AC/DC, D-A-D og Alice in Chains, formår at lave fyldige riffs, energiske omkvæd, og ikke mindst levere et sceneshow, der kan mærkes selv på bagerste række.

Missionen er klar. Musikken skal ud til folket, og den skal spilles overalt hvor den spilles kan. Det unikke ved Alone in Rome´s musik kommer hurtigt til udtryk, når man lægger mærke til at lyden af vintage og moderne guitartråd blandes og bliver til én, og når den tunge fem-strengede bass brummer i sin dynamik med det tordnende trommesæt.

Alt dette underbygger til den højere enhed, når den rå vokal indtræffer. 

Musikken er energisk, følelsesladet og fyldig. Hvert et taktslag og hver en tone der udtrykkes, er tilknyttet en følelse, og fortæller en vigtig del af historien.

Dem der hører musikken, slår heller ingen tvivl om hverken bandets energi, eller inspirationskilder. Det kan især høres på publikums reaktion bandet spiller “Fizzy”. Responsen er altid den samme “mega fedt nummer, det har fede Dizzy vibes” 

Orkestret har i løbet af 2021 spillet 8 koncerter. Blandt andet som opvarmning for det københavnske band: “LUCER”, men også for mere end 600 mennesker på Flakhaven i Odense.