loader image

Om artisten 

Amalie Thørholm har de seneste år markeret sig som en af Danmarks nye spændende upcoming artister. Hendes musik beskrives bedst som moderne pop med singer-songwriter og elektroniske elementer, og hendes medrivende og personlige sange formår altid at komme ud over scenekanten og helt ind under huden på publikum.  

Amalie Thørholm har udgivet musik siden 2017 med egne sange på dansk og høster stor succes på landets radiokanaler, spillesteder og på de digitale streamingtjenester. 

“Musik er for mig historier og følelser, og at spille mine sange live sammen med mit faste band, der samtidig er mine bedste venner, giver så meget mening samtidig med at det forpligter. Jeg glæder mig til, at inviterer mit publikum helt ind i mit musikalske univers, og vi har sat ambitionsniveauet for vores livekoncerter højt,” fortæller Amalie.

Amalie er inspireret dels af 80’erne, hvor de musikalske strømninger i dansk musik kom fra Aarhus og navnene var Thomas, Peter, Anne og Lis, men også moderne pop-artister som Julia Michaels, Folkeklubben og Burhan G inspirerer Amalie Thørholm i hendes sangskrivning.