loader image

Om artisten 

Der bliver lagt fra borde med frisk, elektronisk pop i et spil med kontraster på både lyd- og lyrikside.

‘In these shallow times, you can try to navigate – without losing heart’ refererer til oplevelsen af de overfladiske bølger, der kan vælte dig omkuld, når du begiver dig ud i hverdagens konkurrence.

Behovet for at fremstå relevant og hårdtarbejdende, med en snert af stadigt bevaret casual overskud overfor ens omgivelser, kan løbe selv de mest erfarne og ihærdige trætte.

‘You better run – you better run’ udgør et mantra til artisten selv med en opfordring til at kridte skoene og melde sig ud af ræset.

Skal man tro reglen der siger at bliver du dummere i dumme omgivelser, vil samme regel gøre sig gældende i overfladiskhedens forgyldte lys.

‘I vor dags sociale adfærd er det vigtigt at gøre sig bemærket med det samme, koste hvad det vil. De dybere og langt mere interessante relationer trækker sig hurtigt fra cirklen, i et deprimerende ræs om opmærksomhed’ siger Alexander Woods.

I ‘You don’t have to try so hard’ antydes også en påmindelse til både omverdenen og til artisten om at tillade sig selv at lade rejsen gennem foregå i et mindre hæsblæsende tempo.

»You Better« er et dynamisk pop-arrangement, der tager dig fra det simple, cut-to-the-bone groove ind i forløsende harmonier, som omsvøber dig i en tro på, at du godt kan slække lidt på speederen, give det tid og få dig selv med.

»You Better« er første skridt i en spændende række udgivelser fra Alexander Woods hånd i 2021. Indspillet og produceret m. Jeppe Vingum Jørgensen i DownUnderStudio KBH, og mix/masteret af Jacob Brøndlund.