loader image

Om artisten 

Andreas Langvad nu med band. Den unge pop sanger/sangskriver har taget et kvantespring inden for musikbranchen. Man kender ham som den sympatiske fyr med guitar og en sprød umiskendelig stemme, der rummer alt fra fine falsetter til rå styrke. På kort tid er det lykkedes ham at skabe et solidt navn – med flere singler i radioen og et medrivende live-act. Langvad har været landet rundt på adskillige musikscener, og nu er han klar med endnu flere medrivende sange og fortællinger.

Og denne gang er der lagt op til den helt store fest. I 2021 kan man nemlig opleve Andreas Langvad med band. Med god energi formår Langvad at inddrage sit publikum i et helt unikt univers, der er meget nærværende og ægte. Numrene serveres med tankevækkende tekster, ironi og komiske tvists, og hans interaktion med publikum medvirker til en meget levende optræden. Flere medier har kommenteret på Andreas Langvads fine lyd og spår ham gode udsigter på den danske musikscene. En musikalsk oplevelse, man ikke må gå glip af.

Det kører godt for den danske pop lige i øjeblikket. Vi har Hugo Helmig, vi har Rasmus Seebach og så har vi ham her f.eks. Andres Langvad.

Radiovært

DR P4

Stort dansk talent.

Alex Nyborg Madsen

DR P4

Fin lyd han har fundet her, Andreas Langvad, med Believe It. Der skal nok komme flere gode sange fra hans hånd.

Ivan Gregersen

DR P4