loader image

Om artisten 

22-årige Andrew Chen er en dansk upcoming artist, der med sin karakteristiske stemme, unikke udseende og personlige sangskrivning sigter efter at slå igennem som ny stor popstjerne på den danske og internationale musikscene. Med sine to første singler Love Me Let Me Go og Hope, der sammenlagt har fået over 91k afspilninger på Spotify, udviser Andrew Chen et stort potentiale.

Andrew Chen har fundet sin inspiration fra større artister som Martin Garrix, Alan Walker og The Chainsmokers, og hans sange er bygget på et fundament af catchy melodier, spændende lyrik samt popelektroniske lyde. Med sine store popproduktioner skaber Andrew Chen et unikt og relaterbart musikunivers, der samtidig er ørevenligt for en bred vifte af lyttere.

 

Andrew Chen er ikke bange for at drømme stort eller sætte barrieren for højt. Med et stort gåpåmod samt en professionel tilgang er Andrew Chen klar til at indtage musikverden. Han er allerede i fuld gang med at arbejde på sine to næste singler, som forventes at blive udgivet i løbet af foråret.