loader image

Blød Overgang

Om artisten 

Blød Overgang er titlen på fem venner fra København, med en fælles kærlighed for musikken og et mål om at bidrage med et frisk pust til den danske musikscene.

Det er poppet, festligt og svært ikke at rocke med, når Blød Overgang rammer din øregang. Det er i hvert fald hensigten med den lyd, som fyrene har fundet sit kald i.

Frontfigurene, Emil Risvig og Jens Stuart, skaber en forfriskende kombination af catchy omkvæd og skarpe rapvers. Victor Andresen’s groovy guitar riffs sætter den gode stemning og imødekommes med synth-melodier, bas og trommer, fra Andreas Møbius, der går lige i hofterne. Morten Lund Jacobsen, skaber den visuelle side af projektet og bidrager med kreative inputs og højt engagement. Sammen er holdet stærkere end de nogensinde har været hver for sig, og det viser de i den grad på debutsinglen ‘Leviosa’, som allerede har givet gruppen sin radiodebut i P3’s ‘Vidundergrunden’.

“Vi har givet os god tid til at komme frem til et koncept som vi tror på og et produkt som vi er tilfredse med. Nu kan vi ikke vente med at udgive endnu mere musik og komme ud og fremføre det live”