loader image

Om artisten 

Bredholt

Med følelserne ude på tøjet og selvreflekterende tanker giver, Bredholt dig ærlig musik som fører lytteren gennem hans musikalske og meget personlige univers. 

Bredholt laver Indie musik, hvor han både er sangskriver, musiker og producer. Bredholt har altid været optaget af musik. Han lærte at spille bas på efterskolen, og herefter er musikken spiret. Han blev mere og mere optaget af musikken. Han eksperimenterede med forskellige genre, og begyndte at skrive sine egne tekster. Bredholt blev meget inspireret af hiphoppens verden, samtidig med at han begyndte at spille guitar. Siden har Bredholt lavet masser af musik. men først nu med sin debut single “Til Dig”, har han fundet sin vej i musikken og den vej han vil gå.

Efter en lang periode med hip-hop, følte Bredholt sig ikke længere tilpas, musikken var ikke personlig, og betød ikke noget for ham. Ved siden af alt det tomrum og tvivl, fik Bredholt et brud med sin kæreste. I en kærestesorg sætter Bredholt sig ned og begynder at spille guitar. I det, opstod der en ny side af ham selv. Han fandt sig dermed en mere naturlig stil og genre at lave musik på. I Stedet for at rappe om ligegyldige ting, begyndte Bredholt at synge om sine følelser, hvilket gav mere mening for ham.

Samtidig ser vi ham stadigvæk i hiphoppens verden, når han sammen med Louis, Aksel Bruun og Johan Hyllested-Vest går på scenen under kunstnergruppen Hybel. Når man lytter til Bredholt’s musik, lærer man ham hurtigt bedre at kende. Med hans meget personlige tekster som skaber et organisk og intenst univers af inderlighed og oprigtighed.