Om artisten 

Ud Af Byen er første single fra pladen ”Voksenswag” – udgivet med tilhørende video sidst i 2017 – af den modne storytellingrapper Brun.

En mand der med noget der ligner et kvart århundrede som udøvende kunstner på den danske rapscene må siges at være både erfaren og rutineret i spillet. Lyden er tydeligt inspireret af en 90’er hiphop der i sin tid fangede den pubertære hobbyskater og graffitimaler Brun’s opmærksomhed i forstaden udenfor København, men samtidig holdes lyden både ren, nutidig og relevant.

Og netop relevansen, nærværet og autenciteten er een af Brun’s store forcer når det kommer til hans rap. Alt tager udgangspunkt i hans egen virkelighed og særligt på albummet Voksenswag hylder han fra forskellige vinkler det at blive ældre og finde roen i en almindelig hverdagstilværelse blandet i en stærk half n half med sene nætter i studiet og på spillestederne rundt om i landet. På samme måde favner musikken både den gamle og den nye lyd på een gang.

På selve Ud Af Byen dykker han tekstmæssigt ned i det skift mange, også de helt hardcore rappere, med alderen laver hvor man efter en årrække på den hektiske stenbro igen sadler om og bosætter sig en smule udenfor byen hvor lejlighederne er til at betale, fuglesangen blander sig med larmen fra motorvejen men der trods alt stadig er et S-tog ind til byen indenfor overskuelig rækkevidde.