loader image

Bruno Skibbild

Om artisten 

Med en stærk vokal og en rytmisk westernguitar, er Bruno Skibbild et nyt navn på musikscenen – både i Danmark og i det store udland.

Bruno Skibbild, der bor i en lille landsby udenfor Dianalund på Vestsjælland, fik sin musikalske opdragelse i musikmiljøet i Herning. Mens han lyttede til Kizz og Springsteen spillede han guitar i Herning-bandet M87 i slutningen af 80’rne.

Nu er Bruno Skibbild sprunget ud som Solo-artist, hvor han spiller og synger sine egne sange, udvalgte sange fra Springsteen, samt enkelte sange fra Låste Døre, som han også er en del af.

Efter en tid med nedlukning, hvor Bruno har dyrket sin musik hjemmefra – med mange internationale kontakter til følge, er Bruno Skibbild klar til at rykke ud i Danmark – både i radio, streaming og på scenen.

Bruno Skibbild arbejder frem imod en tour med Riseup TV i Tyskland og England i sommeren 2022 – arrangement, der er sat op af Rosner Management Services, som Bruno er tilknyttet.

Bruno får sine sange produceret så forskellige steder som København, New York og UK. Der er et album i støbeskeen – både på dansk med Låste Døre og på engelsk i eget navn.

Mange af teksterne bliver skrevet i samarbejde med digteren Kasper Mechlenburg, melodierne laver Bruno selv, og kompositionerne bliver lavet i samarbejde med den enkelte producer.

Udover Rosner Management samarbejder Bruno Skibbild med den Belgiske promotor, Geert Hackze og Stephen Foster fra Alabama, når det gælder udsendelse af sange til radiostationer i ind- og udland.

Rock on!