loader image

Flying Moments

Om artisten 

Flying Moments er det nye danske band med kant og består af René Hulgreen, Flemming Nielsen og Tony Eichen.

I sommeren 2020 fik de et viralt hit med sangen ”Ytringsfrihed” på Facebook, og fik på under 14 dage 1 million visninger. 
”Ytringsfrihed” indeholder alle de ord man ikke må sige, dog med budskabet om, at vi skal respektere hinanden.

Ud over ”Ytringsfrihed”, så har de også udgivet numre som ”Sexisme”, ”Ud og knalde til bolden” og nummeret ”Julefrokosten”.

Det sidste skud på stammen er nummeret ”Stop ikk’ dit liv”, som endnu ikke er officielt udgivet endnu, men ligger lige på trapperne.

Flying Moments er også andet end sange med kant, de har numre som rammer sjælen, bringer en tåre i øjet og tekster som vi alle kan relatere til, på enten den en eller den anden måde.

Leder du efter det nye band, så har du fundet dem.
Nå du hyrer Flying Moments, så får du:

Et sammentømret band med liv og positivitet. Et band med evnen til, at skabe en fest og nå ud over scenekanten. Et band der skriver samfundsrelaterede sange, dybe og indlevende tekster og festlige og sjove sange til enhver lejlighed. Et band med en bred vifte af covernumre, der spænder over alt fra Rasmus Seebach, Kim Larsen og Shu-Bi-Dua til Creedence, Elvis og Pretty Maids.

Flying Moments er det sikre valg, når musikken skal nydes. De stiller meget gerne op til interviews, spiller live i studiet, og støtter op om velgørenhedsarrangementer.