loader image

Om artisten 

Kvinde rock-trio udgiver første single.

 I sommeren 2020 blev trioen Going For The One dannet af guitarist, sanger og komponist Laura Pold (datter af bassist Henning Pold i Kim Larsen og Bellami), sammen med bassist Lise Lotte Elmelund og trommeslager Pernille Tonnesen. Going For The One spiller original rock musik, præget af den dynamiske kontrast mellem en hård rockkerne og en letsvævende ærlig vokal, med fængende sanglinjer. De er særligt inspireret af 60er-70ernes musikscene med bands som Led Zeppelin og Yes, og har netop opkaldt trioen efter det engelske rockband Yes’s ottende studiealbum Going For The One fra 1977.

D. 15. Januar 2021 udkom deres første single “Dear Friend”. Singlen fik positiv omtale af musikmagasiner og blogge som f.eks. Bands of Tomorrow, Side 33, DiGiDi og Danish Underground Music. Singlen kom direkte ind på første pladsen på Hear Us Music-hitlisten og bliver spillet på lokalradioer landet over.

Selv om de tre kvinder kun har spillet sammen i 7 mdr. og er dugfriske udgiver de allerede deres næste single “Great Escape” i midt april og er klar med et helt album i efteråret 2021.

Going for The One er:
Laura Pold – Guitar, vokal, komponist
Lise Lotte Elmelund – Bas
Pernille Tonnesen – Trommer