loader image

Om artisten 

Navnet “Grimm” lyder måske fjernt for dig, men samtidig tæt på! Dog snakker vi ikke om Brødrene Grimm!

Grimm er en pop artist og startede “allerede” for ét år siden. Det at udtrykke sig har altid været svært for ham, men fandt endelig sin vej ved at skrive tekster. Han prøver at bevæge sig uden om den typiske “Se mig i en dyr bil, sammen med min bror og penge”. For Grimm gælder det ikke om, hvem der kan visualisere igennem symbolik, men derimod hvem der kan få andre til at relatere bedst! Han er født og opvokset i Hvidovre, men prøver ikke at have et image som en vestegns fyr. 

Inspiration kan være svært sommetider, men så længe man mærke efter, hvor man står, så kommer tingene af sig selv! Dette har Grimm lært igennem tiden, hvilket man også kan høre i hans musik. Derfor kan man altid få en fornemmelse af livsglæde, sorg og lykke igennem hans sange. Tit har folk en” all-time favorite” kunstner, men det har Grimm aldrig helt forstået. Han har selv svært ved at sige, hvilken kunstner, som LIGE PRÆCIS har inspireret ham, men udelukker ikke stjerner som – Justin Bieber, The Weeknd, Nicki Minaj og Sam Smith

Grimm lever altid i nuet, og kan til hver en tid drømme sig tilbage eller vågne op fra et marridt med øjeblikke på enten fortiden eller synet på fremtiden – Ingen ved hvad der bringes i morgen. Derfor forbliver Grimm´s motto altid “Lev en dag af gangen…ting kommer ikke fordi du venter på det”