loader image

Om artisten 

”Musik handler om følelser og om at lade folk føle sin musik” 

Udstyret med en unik og musikalsk talent indenfor hiphop/rap, står I.Z FIKO klar til at sætte sit præg i den danske musikbranche, fyldt med talent, passion og dedikation skiller han sig ud fra alle andre i hiphop/rap industrien. 

I.Z FIKO er en kunstner med personlighed, der tør stå fast i sine holdninger og udtrykke dem gennem sin musik. 

For ham handler det om at skabe en autentisk og fangende tilgang for den enkelte lytter.

Man ser ikke I.Z FIKO poste billeder med dyre biler, tunge guldkæder og masser af penge, man får I.Z FIKO med en reel fortolkning og gennem musikken fortæller han sin historie på sin hel egen måde

I.Z FIKO bruger musikken til at finde styrke og vilje til at håndterer både fortidens dæmoner, men også fremtidens udfordringer. 

Han er en meget ambitiøs mand og går meget op i at det han udgiver, lyder bragende. 

I.Z FIKO kunstner navn er dedikeret til hans farfar, som altid har været hans faderfigur, da hans egen far ikke var til stede. Det gør også at oplevelsen med I.Z FIKO er forbundet med mange følelser og når han står på scenen med mikrofonen i hånden, er man sikker på en 100% klar I.Z FIKO og en meget dedikeret oplevelse.

Mange har udfordret hans musikalske tilgang, men han er ikke til at knække. Hvis I.Z FIKO tror på noget, så kan intet rykke ham, der er tale om musik fra hjertet.