loader image

Om artisten 

Støvet, drømmende og skramlet rock med en stærk kvindelig vokal i front.

Indian Cane har en sound der trækker referencer tilbage i musikhistorien, såvel som til nyere kunstnere som the Black Keys og P.J Harvey m.fl. Udtrykket er organisk, groovy og dynamisk og toppes af Laura Lundfolds udtryksfulde vokal.

Indian Cane er førhen er blevet beskrevet som den bedst bevarede hemmelighed i den Århusianske undergrund, men i 2019 udkom bandet imidlertid med første fuldlængde album “In Between”, som blev overordentligt flot modtaget af anmeldere og lyttere. Bandet barsler med ny musik i 2021.

Live var Indian Cane forud for Corona nedlukningen i fuld gang med at opbygge et fantastisk ry som et rå-swingende, dynamisk, nærværende liveband og er nu klar til at fortsætte hvor de slap.

Med udgangspunkt i Laura Lundfuld malende vokal tager Indian Cane garagerocken et skridt videre med organisk, håndspillet rock hvor der er plads til både swung, nerve og finesser – forestil dig orkestret på en lurvet natklub i Twin Peaks og du har Indian Cane!

Indian Cane er: Laura Lundfold: vokal, Johnny Kuhn: guitar, Bjarne Roursgaard: guitar, Mikael Odder Nielsen: Bas, Rolf Alstrup: trommer.