loader image

Om artisten 

INK er et passioneret rockband bestående af Emil på trommer, Hans Christian på bas, Mads på leadguitar og Lucas på rytmeguitar og vokal.

De fandt sammen gennem deres fælles interesse for indie/alternativ rock og kærligheden til det håndspillede og „autentiske“ musik.

Deres musik kredser om kærlighed, eksistens og apati, og deres leg med både hårde og melodiske elementer fra genren understreger følelser som rastløshed, løsrivelse og kaos.

Bandet havde håbet på et gennembrud til Emergenza Festival 2020, hvor de efter den indledende koncert på spillestedet Rust, sikrede sig en plads i semifinalen.

Som alt andet blev dette dog sat på pause, da Covid-19 ramte landet. Det stoppede imidlertid ikke det ambitiøse band, så da de blev kontaktet af Mørkværk studie, var de ikke i tvivl om, at de skulle bruge sommeren på at få indspillet deres musik.

Det er det samarbejde, der nu har resulteret i udgivelsen af EP’en „Bullet Holes & Spray Paint Motives“.​

Nu tripper bandet bare for, at spillestederne skal åbne op igen, så de kan give publikum en oplevelse ud over det sædvanlige og forhåbentlig erobre den helt store scene.