loader image

Om artisten 

Jan Jensen – Elektronisk musik inspireret af 70’er, 80’er og 90’erne.

2017 blev året for den første udgivelse fra den danske musiker og producer, Jan Jensen. En udgivelse som han havde drømt om, siden har var teenager og som nu, næsten 40 år efter var blevet en realitet.

Siden da er det blevet til ikke mindre end 40 single udgivelser, samt extended versioner på nogle af udgivelserne. Jan Jensen’s kærlighed til musikken udmærker sig ved de mange forskellige genre som han beskæftiger sig med. Det er primært instrumental musik, men han har dog også lavet vokal numre.

Musikken er i genre såsom, Electronic, Italo Diso, Synthpop, Retro pop og han har også lavet enkelte numre i genre som Synthwave, Progressive House og Tropical House – så man må sige at han kommer lidt rundt i den musikalske verden.

I 2019 udgav han singlen ”Was It a Dream” som var årsagen til at forskellige Dj’s i udlandet lagde mærke til ham og han fik en række henvendelser fra disse Dj’s at de gerne ville spille nummeret i deres show på enten radio eller podcast. I dag er nummeret ”Was It a Dream” blevet spillet ca. 438.000 gange på Youtube alene.

I September 2020, udgiver Jan Jensen, nummeret ”Rain and Tears”. Dette nummer bliver samlet op af skotske Will Reid som er Dj på Club 80s og på den hollandske Radio Stad den Haag. Nummeret bliver herefter præsenteret for den ansvarlige på det hæderkronede tyske pladeselskab ZYX. I den forbindelse får Jan Jensen muligheden for at arbejde sammen med den danske legende Flemming Dalum, som laver en remix version af nummeret, som derefter bliver udgivet på The New Generation Best of Italo & Euro Disco Volume 18, i marts måned 2021.

I februar 2022 udgiver han albummet ”The Journey” som er et opsamlingsalbum med 13 numre i Electronic / Electronica genren og i marts 2022 udgiver han så albummet ”Looking Back” som ligeledes er et opsamlingsalbum med ikke mindre end 19 numre i genren Italo / Pop / Synthpop genren.

Jan Jensen’s musik er i dag blevet spillet af DJ’s på radiostationer og i podcast i både Italien, Holland, Skotland og senest i Rumænien. Drømmen er at hans musik også vil blive spillet og lyttet til i Danmark. Så hvis du er til elektronisk synthesizer musik, inspireret at musikken og lyden fra 70’er, 80’er og 90’erne, så lyt til musikken fra Jan Jensen.