loader image

Jesper Nielsen Band

Om artisten 

Frederikshavnske Jesper Nielsen Band er lyden af håb, sorger, desperation, inspiration, kærligheden, ensomheden og afhængigheden. Musikken har udgangspunkt i genrer som rock, americana, country  og traditionel singer-songwriter. De meget personlige sange er skrevet til at blive spillet på rigtige instrumenter, og selv om de ofte er blevet til på en akustisk guitar eller klaver, fungerer de mindst lige så godt med band, hvor de får mere nerve og vildskab.

Det er et liv med dæmoner og dagdrømme, der bliver sunget om i flerstemmige ballader eller rå rocknumre. Sange om flygtige følelser og personlige op- og nedture til et soundtrack, der kunne høre til en road movie om en tur fra Klitmøller til København – eller fra Californien til North Carolina.

Musikken står på skuldrene af amerikanske sangskrivere som Springsteen, Tom Petty, Ryan Adams, The Avett Brothers, danske Jacob Dinesen og svenske Kent.

Bandets første single ”Restless Heart” blev udgivet i november 2020 på alle streamingtjenester. 2. single ”Don’t Say It’s Over” skulle have været udgivet kort efter, men udgivelsen blev udsat til 2021 pga. at COVID-19 satte en stopper for de planlagte release-koncerter.

Bandet består af:
Jesper Nielsen: Sang, guitar, mundharpe
Dan Andreassen: Bas, kor
Morten Smedegaard: Trommer, mandolin, kor
Kristian Henriksen: Keyboard
Johannes Vittrup: Guitar
Emma Kammersgaard: Kor