loader image

Joakim Lykke

WEB

Om artisten 

JOAKIM LYKKE

ROCK / POP / FOLK

Siden 2006 har Joakim været en aktiv del af den danske rock, pop og folk-scene, i forskellige konstellationer som sanger, sang-skriver og oftest med en akustisk guitar som faste håndvåben. 

Senest har Joakim Lykke udgiver solo-debuten ‘Falling Down -Today’, et album med dybe rødder i 90’ernes amerikanske sangskivertradition, med temaer som længsel, håb og menneske til menneske forhold.

Joakim Lykkes sange er et indblik i en sangskrivers liv i medgang og modgang, storhed og forfald, men mest af alt originalt og fængende i sine tematikker og sangerens historier herom. 

Sangskriveren har udmærket sig ved at spille mange koncerter, siden udgivelsen af debuten i efteråret 2020. Joakim har en passion for det nære, fortællende og intime setup, som er blevet modtaget med stor entusiasme og glæde fra publikum ved over 100 solo-koncerter. 

Nu er Joakim igen aktuel med den første af i alt 4 kommende singleudspil i 2023. 

Pressen skriver, om Joakims nye single ‘Don’t Walk Away’:

Et ganske vellykket og velproduceret rockede lydspor krydret med et iørefaldende omkvæd, hvor Joakim’s stærke rå rock-vokal styrkes yderligere af det stærke guitar element og det dragende flerstemmige omkvæd.

-Teddy Bjørklund (The Love for Music and Concerts) 

Joakim Lykkes rå og fængende vokal fører os helt tilbage til . . . Mens vi overraskes af af lækker duet i omkvædet, flyder vores tanker rundt i evig længsel.