loader image

Om artisten 

KAT HERLO

Sanger og sangskriver, Kat Herlo, er med sin tekstrige folkpop et kærkomment indspark på den danske musikscene. Hun har meget på hjerte – og hun mener, hvad hun synger! Som en kvindelig Nick Cave leverer hun indsigtsfulde sange med en dyb og karakterfuld stemme, der emmer af integritet. Med skarp pen spider hun den moderne datingkultur og sine narcisisstiske eks-kærester, samt funderer over meningen med livet… når det ikke går, som man havde regnet med. Hendes sange veksler mellem sårbare, vrede og vittige, og med ørehængende melodier og personlige tekster trækker de tråde til kunstnere som Tina Dickow og Alanis Morissette.

Kat har med baggrund i scenekunsten og stor live-erfaring etableret sig som en kunstner, der ikke kun leverer en stærk musikalsk oplevelse, men også formår at skabe en autentisk forbindelse med sit publikum. Med charme, nærvær og selvironi deler hun hudløst ærligt ud af egne usikkerheder og nederlag og indbyder til refleksion. Som hun kækt udtaler: “Hvis nogen kan få noget ud af mine dårlige erfaringer – hvad skal jeg så beholde dem for?”

Efter at have fået lyttere til både at græde og grine over de fatale datinghistorier på debutalbummet “Things We Avoid” udgiver Kat nu en håndfuld danske sange, der afspejler en langt større livserfaring; bl.a. har hun overlevet kræft og er nu tørlagt alkoholiker. Hjertet er atter blevet knust, men reaktionen er denne gang en anden. EP’en “Jeg Går Selv” udkommer i efteråret 2024.