loader image

Kristine Hoelgaard

m artisten 

Kristine Hoelgaard

Gaffa: “Mainstream møder mindfulness” – 4 stjerner 

Side 33: “Flot og fængende folk-pop udspil fra voksen debutant” – 4 plader 

GFR: “Kristine Hoelgaard albumdebuterer med In the Elephant House, som er et varmt og omfavnende bekendtskab.  Stilen er relativt eventyrlysten folk-pop med en snert af hvad man nok godt kan kalde en nordisk tone.” – 4 stjerner 

Kristine Hoelgaard udgav sin debutplade september 2019, hvilket affødte 3 nomineringer til Gaffa prisen 2020; ‘Årets danske solist’, ‘Årets nye danske navn’ og ‘Årets danske pop udgivelse’, samt nogle flotte anmeldelser i danske musikmedier.

Lyt til ‘In the elephant house’ her: https://song.link/album/i/1476291532 

Hun har siden udgivelsen spillet over 50 koncerter i solo, duo og bandkonstellationer, blandt andet til SPOT Royal ved åen i Århus, i Musikhuset Århus og i samarbejde med UNCOVERmusic(.dk) og diverse cityforeninger stykket en Corona-hensyntagende gågadeturné sammen. 

Hun arbejder pt. på nyt dansksproget materiale i en undersøgelse af forbundethed, kærlighed, tab og længsel, og har været i Studio Communale i Skanderborg med et par sange, som udgives i løbet af sensommer og efterår 2023.

Med Kristine Hoelgaard kan I glæde jer til at blive inviteret indenfor i et eftertænksomt folk-pop univers, hvor legesyge, ro og kærlighed til ord findes. 

  “Jeg vil til enhver tid anbefale KH. 

Hun synger fantastisk smukt, og hun er utrolig nærværende. Hendes sange rørte mig. 

Hun talte og grinte med os. Jeg følte mig meget vigtig og betydningsfuld i hendes selskab.”  Se flere anbefalinger på: https://uncovermusic.dk/artist/kristine-hoelgaard/