loader image

 

Om artisten 

Lalou – sange, der går lige i hjertet

Denne sanger kan smile med stemmen.

Søren Plambeck, DR P4

Med en ærlig og kraftfulde stemme og ikke mindst sin utrolig varme og smittende udstråling blev man både rørt og i pokkers godt humør.

Pia Blohm, ”Giant Steps”- Jazz and World music

Udover at være en skøn sangerinde med en smuk stemme, er Lalou også en charmerende og medrivende historiefortæller med meget på hjerte.

Laura K., concert guest

Den skandinaviske singer-songwriter Lalou, alias Steffie Kristensen, kombinerer i sin musik elementer af pop, electronic, R&B og jazz.

Publikum tages nænsomt i hånden og føres ind i en verden af både melankoli og forløsning med en glæde, der smitter.

Lalous anmelderroste album Secret Smiles udkom i 2021: en perlerække af lækre kompositioner med et fælles tema: Stå op for dine drømme, stå ved, hvem du er, og hvad du føler, lev livet.

Nu er Lalou igen albumaktuel med “Keep the change”, som udkommer den 13. Oktober 2023. Albummet byder på en musikalsk rejse fyldt med ærlighed og store følelsesmæssige temaer. Albummet, der bærer titlen “Keep the change” udkommer den 13. Oktober 2023 og præsenterer en sangskriver, der tager et opgør med tabuer og stigmatisering. Lalou beskriver hudløst ærligt de temaer, der opstår, når man som psykisk sårbar har levet et liv bag skyld og skam og nu er nået til et vendepunkt.

Musikken på albummet er komponeret af Lalou og produceret i samarbejde med David Springborg (Søs Fenger, Bent Fabricius Bjerre) og Nikolaj Vinten (Tim Christensen). 

Lalou spiller koncerter i hele DK, men også i Tyskland, Irland og Spanien, hvor hun har skrevet en stor del af musikken. Lalou er vokset op i et internationalt og mangfoldigt kulturelt miljø og deler glædeligt ud af sine historier, der har et eksistentielt