loader image

artisten 

Louis

Louis lukker døren op og invitere lytteren med i sit univers af følelser, poetiske tekster og den mainstreame lyd af pop.

19-årige Louis fra københavn har lavet musik siden han var helt lille, og han har altid følt sig til rette både bag knapperne som producer, og bag mikrofonen. Men med tiden er interessen for sangskrivning vokset, og Louis begyndte for nogle år siden at fokusere mere at skrive tekster.

 Louis har været rundt omkring i mange forskellige genrer. Han startede med at rappe monotont og dystert over hårde og tunge trap beats, men med tiden fandt han mere og mere sin melodiske side frem. Louis har haft mange projektet på benene, både gruppe og soloprojekter. I Louis tidligere hip-hop projekt “Louis Hc” fik han smagt lidt succes da han b.l.a. fik spillet på Rust og Pumpehuset og flere af hans sange blev tilføjet til forskellige store danske spotify playlister. Men med tiden er Louis vokset fra hans projekt og er nu klar med en helt ny side af ham selv. Pop trommer, bouncende underlæg og et strejf af hiphoppede noter former et lydbillede som viser, at den unge artist mener det for alvor. 

Louis har taget et skridt som fører ham direkte ind i en hvirvlende udvikling, på vej mod noget rigtig spændende. Med en hel masse ny energi i bagagen træder han frem og introducere sit nye univers af velproduceret pop og poetiske tekster hvor man kan hører at Louis har noget hjertet. Når Louis skriver sine sange, henter han sin inspiration fra forskellige digte, hvilket kommer til udtryk i mange af Louis sange.

Det kommer særligt til udtryk i Louis første single “Vantro”

 Louis er klar til at indtage landets scener og airplay med kendetegnende god stil, topenergi, velproducerede tracks og en tekst poesi man kan relatere til.