loader image

Om artisten 

Nikolaj Storm

Artisten Nikolaj Storm er det nye stjerneskud på den danske musikscene.

Bag artisten Nikolaj Storm gemmer sig en 27-årig mand, som er opvokset i den lille fynske by Strib tæt ved Middelfart. Kærligheden til musikken har altid været der i familien og stammer helt tilbage fra Nikolaj’ morfar, morbror og onkel som også var musikere.  I 2015 flyttede han til Aarhus, hvor han igennem årene har udviklet sin vokal, sangskrivning, optræden, produceringen og selve visionen for projektet. I fællesskab med producer-vennen Dennis, skrev og producerede Nikolaj Storm i 2020 sin første sang, som senere blev Nikolaj Storms debut-single, Other Side.

Med hans interesse for moderne popmusik, vokal performance og sangskrivning ønsker han at gøre en forskel i den store musikindustri og for dem som lytter med som en ærlig, nærværende og underholdende artist der leverer et godt show.

  1. 22. april udgav han sin første single ”Other Side” som virkelig har fået en helt vild modtagelse af folket. Nummeret er nu allerede delt 55 gange på Facebook, 300 likes, 4 radiostationer som har spillet nummeret, 32.000 visninger på TikTok, 1.700 views på YouTube og nu d.d. 2.700 afspilninger på Spotify.

Om debut-singlen fortæller Nikolaj:

‘’Sangen handler om at jagte en forelskelse, som man måske inderst inde, godt ved ikke kommer til at holde for evigt. I et naivt håb om at alt bliver godt på den anden side, vælger man alligevel at satse alt.’’

Nikolaj om fremtiden:

 

”Jeg vil nu se fremad, og få produceret en masse musik. Jeg vil gå all-in, da jeg virkelig brænder for at lave god musik, og har hjertet med hele vejen for at give mig 110%. Over sommeren er der planlagt at udgive nye singler samt flere spændende tiltag.


Jeg håber, at I har lyst til at følge mig på min spændende rejse.

 

Bedste hilsner Nikolaj