loader image

Om artisten 

Den internationale balletdanser og up and coming popsanger Paul James Rooney udgiver hans, til dato, største sang – `Brand New´

En energifyldt, positive sang omhandlende den ene ting vi alle har tilfælles, Kærlighed.

Skrevet af den amerikanske sangskriver Ashley Levy som blandt andre har skrevet sange for Scissor Sisters, Boyz II Men, Trixie Mattel (kendt fra RuPaul´s Drag Race), og mange andre.

`Brand New´ er produceret af Paul Coultrup, og er fyldt med positive, glade følelser og vil garanteret bringe smilet frem hos enhver.

You colour my world with something, I don’t wanna loose 

“Mit mål er at sprede glæde, og lys i denne lange mørke tid. Få folk op af sofaen, og danse, grine og synge med.”

Brand New udkommer den 7. maj 2021, på alle store musiktjenester og streamingplatforme. 

Paul James’ tidligere singler blev omtalt af flere internationale LGBTQ+ medier, og fik mange 5 stjernede anmeldelser med på vejen.

Paul James Rooney er født og opvokset I England, og har danset professionelt rundt om i verden. Han har igennem flere år været bosat i København.

Efter i 2020 at have medvirket i Den Vildeste Danser på TV2, hvor han opnåede en semifinaleplads og lykkedes med at bringe balletgenren ind i folks stuer, fortsætter Paul James Rooney nu hans passion for at gøre dans og ballet tilgængelig for alle, og bringe glæde og smil ind i alles liv i disse hårde tider.