loader image

Om artisten 

RAES

RAES, også kendt som Rasmus Lampon, er 22 år gammel med 5 års erfaring i musikbranchen. Hele livet har musikken været en hverdag af hans liv, og han havde allerede en guitar i hånden som 6-årig, og har siden dyrket musikken til sit fuldeste.

 

Fra Rønde finder man RAES, der efter en lang rejse igennem musikken, netop er klar til at udgive en masse ny musik. Han startede med at være guitarist i skolebandet, og begyndte herefter at eksperimentere med at spille klaver hjemme i stuen. Da han startede på efterskole i 2015, begyndte han at optage sig selv synge, og så tog tingene for alvor fart.

 

RAES har tidligere udgivet sin debutsingle ‘Sorry, gotta go’ samt efterfølgeren ‘Fool’, som begge viser RAES’ genkendelige lyd og talent i pop-universet. Den også tidligere single, ‘Memories On Replay’, har fulgt efter i samme spor og samme charmerende og forførende univers af historiefortælling og ærlighed.

 

Indtil videre har man tydeligt kunne drage paralleller til Rex Orange County, Khalid og Role Model, hvor RAES skærer igennem med stort internationalt potentiale. Hans originalitet vil meget hurtigt bane vej for en meget lovende fremtid med alle muligheder fra Orange til O2.

 

Nu er RAES klar efter et års pause på værelset fyldt med post-its, med en masse ny musik i en mere kantet genre. Der er blevet brudt grænser, og RAES har fundet sin helt egen vibe siden bruddet med Warner Music, hvilket også baner vej for et mere originalt univers med alt fra båndoptagere til en ustemt guitar.

 

Som 15-årig begyndt RAES at skrive sange, og har sidenhen haft en pladekontrakt hos Warner Music med 5 udgivelser. I denne tid har RAES haft 5 udgivelser med godt 715.000 samlede streames på alle platforme, ugens voice choice på The Voice i 2 uger, Skalas udvalgt på 4 tracks i 2 uger, sanganalyse på P3, en række koncerter (inklusiv én festival) og ikke mindst en meget progressive udvikling i sang og sangskrivning.