loader image

Om artisten 

Det er en gammel drøm om at skrive og udgive egen musik, der får Simon Sandbye i en alder af 47, til at udsende nummeret ”Uvejr”. Det er Simon Sandbyes første udgivelse og der er mere i skuffen og flere udgivelser i vente i 2021.

”Det er en meget personlig sag at skrive sange og dele med omverdenen, og når det først er nu at jeg udgiver min egen musik, handler det om en stor blufærdighed og at finde troen på at det er ok og mine sange fa mit indre kan finde vej til en lytter….

Troen på at det er okay, gennem min musik, at udtrykke sit indre, at sige højt når livet ikke altid er den rene lykke, men også svære kriser, tab, savn, utilstrækkelighed og en daglig kamp for være glad og lykkelig og leve i kærlighed… ” Udtaler Simon Sandbye

Simon Sandbyes første udspil ”Uvejr”, handler om at se tilbage på handlinger og valg man har foretaget i livet og når tvivlen om hvem man er rammer, hvad meningen er med det hele, skam og

skyld og følelsen af ikke at slå til. En sang om når livet føles som et uvejr indeni og udenpå.

Musik og tekst er Simon Sandbyes egen, instrumenterne er håndspillet af ham selv, teksterne er på dansk og ordene kommer fra hjertet. Uvejr er indspillet og mixet hos producer James Thomas (sonicmusic). 

Simon Sandbye er komponist, tekstforfatter, sanger, producer og multiinstrumentalist og spiller selv alle instrumenter på hans udgivelser.

Simon Sandbye er komponist, tekstforfatter, sanger, producer og multiinstrumentalist og spiller selv alle instrumenter på hans udgivelser.

Simon Sandbye finder inspiration til sit ærlige og genkendelige tekstunivers i hverdagens glæder og sorger som kriser, tab, savn, utilstrækkelighed, lykke og kærlighed. Simon Sandbye samarbejder med James Thomas (sonicmusic) – Multiplatinum #1 Billboard Grammy and Nielsen award winning producer.