loader image

Om artisten 

Skarnet er løs med deres tunge rock og dansksprogede tekster!

Skarnet er et nyere band på den danske rockscene med base i Storkøbenhavn. Musikken er tung og forførende med melodiøse guitarriffs. Teksterne er på dansk og har noget på hjerte med deres temaer fra hverdagens Danmark. Skarnets ord udfordrer og får lytteren til at spidse ører, når der bl.a. fortælles historier om indre uro i mennesket, livet i overhalingsbanen, higen efter lykke og begyndende sindssyge.

Live er Skarnet en ekstraordinær oplevelse, hvor publikum bliver blæst ned af stolene og ud på gulvet af den enorme energi, som netop kendetegner Skarnets musik og liveoptræden. Skarnets mission er at være talerør og platform for den afmagt og frustration, der kan opstå hos mennesket i vores larmende og globale samfund. Skarnet er en gadedreng, der råber fra gadehjørnet og en skarnsknægt, der laver unoder og stikker en kæp i livets hamsterhjul. Skarnet spiller sød musik i dit øre og vil vække den lille djævel i dig.

Skarnet udgav deres anmelderroste debutalbum ”Vinger til salg” i 2020 og er klar til at indtage live-scenen i Danmark.

Her er hvad anmeldere skriver om Skarnets album ”Vinger til salg”:

Metalized: ”Vinger til salg kan noget. Lag for lag – og på hypnotiserende vis er albummet fra Skarnet et interessant bekendtskab. Et album der konstant udvikler sig og åbner døre for oplevelser af de bedre.”

HeavyMetal.dk: ”Bomstærke tekster og knasende sprøde riffs præger fremragende dansksproget debut. Det er et album, der kan få en fantastisk malstrøm af følelser, gåsehud og velvære til at ramme som et lyn fra en klar himmel.”

Calles Rock Corner: “Nøj… hvor er det her album bare møgfedt. The End! Vinger til salg er efter min mening et af de bedste danske rockalbums, der er udkommet i år, ja faktisk indenfor de seneste par år.”