loader image

Om artisten 

Skin Tuxedo er et band med en frisk tilgang til rockmusikken. De tunge guitarer og de
melankolske tekster, giver musikken et unikt udtryk. Sangskrivningen er i nspireret af mange forskellige genrer, l ige fra hard rock og grunge, til stoner rock og heavy metal.

I efteråret 2020 gik turen til Lundgård Studio i Vejen for at i ndspille to nye singler. “Invisible Line”, den første af de to, blev udgivet den 29. j anuar 2021 og er siden blevet tilføjet flere større playlister på Spotify, hvilket har resulteret i en del opmærksomhed omkring nummeret.
Anden single i denne forbindelse er “Disharmony”. Denne anden single udgives, på samme måde, digitalt på de fleste større streaming platforme fredag den 11. j uni 2021.

Skin Tuxedo udgav deres første fuldlængde album i marts 2019. Pladen er produceret af Martin Pagaard Wolff (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Pretty Maids). Pladen er resultatet af et par års sangskrivning og forventes at bringe bandet videre til et endnu større publikum og til næste trin på den danske rockscene. Sangene på den nye plade, viser bandet fra en tungere, men også en mere melodisk side.

Musikken er lettere tilgængelig end tidligere, og der er fokuseret på de hårdtslående riffs.

Skin Tuxedo udgav EP’en ‘ Transition’ i 2015, som blev taget godt i mod blandt publikum og anmeldere.

Skin Tuxedo er:
Guitar og vokal: Ivan Oscar Stenger
Guitar: Jesper Dalsgaard
Trommer: Frank Hansen
Bas: Jakob Meier