loader image

Om artisten 

 

STORFØLT spiller stemningsfyldt post-rock, de udfordrer øregangene med det storladne og skrøbelige udtryk. Det er et univers fyldt med inderlighed, ærlighed og mystik som går fra det sørgelige til det voldsomme uden at skabe kaos. Det er den gode melodi i centrum, hvor der bliver stukket dybt til følelserne hos lytteren.

´Det er smukt at leve i følelserne´

 I STORFØLT ´s univers er musikken og stemningen til tider skrøbelig, men med en subtil underklang af både tyngde og dybde. Bandet ønsker både på scenen og i musikken at skabe tilstedeværelse og refleksioner. Musikken og teksterne har flere lag og indeholder noget svævende, noget inderligt og mystisk, der skaber resonans og giver plads til fri fortolkning – og store følelser.

 STORFØLT består af Martin Kristensen (sang og keys), Søren Johannsen (guitar) og Emil Persson (trommer). Bandet opstod i 2020, da de tre erfarne musikere, i denne nye konstellation, begyndte at skrive sange og skabe musik sammen. Bandet har hentet inspiration fra 80´ernes synthpop, over i det mere rockede og til tider dystre lydunivers. Teksterne afspejler en god portion livserfaring, hvor de store følelser er på spil i det kærlige, det melankolske og det tragiske.