loader image

tina olsen

Om artisten 

Tina Olsen er mor og bedstemor og startede sin karriere, som singer / songwriter i en rimelig sen alder, nemlig lige omkring de 60 år.

Som ung har hun spillet lidt klaver og guitar, men familie og arbejde har altid fyldt mest i Tina ´s liv – og godt for det, for netop familien, naturen og de nære ting har været med til at inspirere Tina i hendes meget smukke og tankevækkende tekster, indrammet i skønne melodier.

At få lov til at udfolde sig med tekst og musik med inspiration fra størstedelen af sit liv og omgivelser, så kan man vist ikke ønske sig mere, end at få det foreviget.

5 singler er det, indtil videre, blevet til – og der er flere på vej…..

For musikken har ligesom ”bidt sig fast” hun kan simpelthen ikke lade være. Melodier og tekster står i kø i hjernen for at ”komme ud” og blive virkelige og hørt af andre og som hun selv siger: ”skal jeg nå at få udgivet en hel masse musik og måske også komme lidt ud Live (next step), så er det dæleme da på tide”.

Musikstilen er pop og flere er udgivet i med features fra super dygtige musikere som Anders Steen Hansen og Søren Heller.