SAMARBEJDSPARTNERE

Hear Us Music har et tæt samarbejde med Audio Music Studio, der tilbyder hjælp til sangskrivning, indspilning, produktion og mix. Mere information om dette findes på deres hjemmeside her:  

Hear Us Music arbejder tæt sammen med Skilte&Printhuset, der tilbyder merchandise i alle tænkelige former. Logo, bannere, lysskilte, plakater og meget andet. Find dem her:  

jelling Camp.jpg

Vi har indgået et samarbejde med Jellinge familie camping, et  samarbejde som vil få upcoming musikere hørt og set. Besøg denne skønne plads og støt dem der støtter os og derved upcoming musikere.

cropped-logo-grafik-1.png

Hear Us Music sammarbejder med Musikkens Juridiske Rådgivning, der løser eventuelle juridiske problemer i musikbranchen. Læs mere på deres hjemmeside her: 

Vi STØT.jpg
Vi STØT.jpg
Cecilie hell.jpg

A PEEK THROUGH C har valgt at støtte "vores" artister ved at skrive om dem og gøre opmærksom på HEAR US MUSIC. Se, lyt på spotify playlisten de har lavet til os. klik på logo og støt op

Brønshule Festival - en festival, der støtter upcoming musikere, og giver disse en mulighed for at stå på en scene og optræde live for et publikum.

SD_Logo_Cent_SPORT_HELSINGØR_RGB (002).j

Sport Direct Helsingør er en stærk partner som ser muligheder i stedet for begrænsninger når samarbejdet gælder upcoming musikere.

WARM holder øje med hvor og hvornår sange spilles på diverse radiokanaler i hele verden. Vi samarbejder med WARM og videregiver disse informationer til vores artister.

Dansk Muskimagasin-profilbillede-210x210

Dansk musik magasin hjælper os med at få skabt mere fokus på danske upcominge musikere

Vi STØT.jpg

Hear Us Music arbejder samme med PLA10N for at få mere musikken, set,hørt og delt.

koda.png

Musikken er stillet til rådighed på platformen med tilladelse fra Koda

Logo AudioCraft 26-05-2021.GIF